Ügyfélszolgálat: +36-20/982-9168

Csocsó a szabadban

2018-05-02 00:00:00


Csocsó a szabadban – kültéri csocsóasztal a nyár sztárja

Ha őszinték akarunk lenni, túl hosszú volt a tél, így mindannyian azon vagyunk, hogy mihamarabb kiszabaduljunk végre a négy fal közül és a következő hónapokat lehetőleg a napsütésben, a szabadlevegőn töltsük. Persze a szabadtéri időtöltések tárháza gyakorlatilag végtelen, ha pedig sportolásról vagy aktív kikapcsolódásról van szó, akkor sem kell sokáig törnünk a fejünket, hogy mivel is üssük el az időt egy langyos tavaszi napon (vagy éppen a nyári kánikulában), mégis ha csocsóra gondolunk, valahogy automatikusan a beltéri csocsóasztalok jutnak eszünkbe és el sem tudjuk képzelni, hogy ezt kinn is lehetne játszani. Pedig igen kellemes tud lenni a kültéri csocsózás is! Azonban nem kell megijedni, senkit sem szeretnénk ezzel arra buzdítani, hogy benti csocsóasztalát most, hogy itt a tavasz, fogja s kivigye a kertbe, majd minden egyes esős nap előtt visszacipelje, hanem van egy sokkal jobb és praktikusabb ötletünk azok számára, akik a nyári melegben sem szeretnének lemondani az igazi csocsó-élményről.

Napfénynek, esőnek is ellenáll az asztal

Készletünkben található egy remek, olasz kültéri csocsóasztal normál rudazattal, ami árában szinte teljesen megegyezik a hasonló minőségű beltéri asztalokéval, ám olyan alkatrészekből van összerakva, melyek lehetővé teszik szabadtéri felhasználást, hiszen ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben. Tökéletesen bírja az erős, közvetlen napfényt, és az eső hatására sem rozsdásodik speciális krómozásának köszönhetően, illetve a hajógyártásban is használt faanyagok, műanyagok és ragasztók miatt, amik teljesen időjárás-biztossá teszik ezt az igen rendhagyó darabot.

És, hogy kiknek/hova ajánljuk?

Nyugodt szívvel bárkinek, aki a játék szerelmese, éppen ezért nem sajnál áldozni sem rá azért, hogy legyen egy igazán jó csocsóasztala vagy nagyobb baráti társaságoknak, akik szívesen töltik együtt szabadidejüket és, akik akár közösen befektetnének egy ilyen asztalba. Kültéri, fedett teraszokra is ezt javasoljuk (például vízparti üdülőkhöz, nyaralókhoz, sörözőkhöz stb.), hiszen még akkor is, ha tető van az asztal felett, a kinti nyirkos, nedves időszakok miatt egy hagyományos asztal hamar tönkremehet.

A tavaszi és nyári időszak ma már elképzelhetetlen hangulatos teraszok nélkül, így a nagyvárosokban is gombamód szaporodnak az ilyen „kiülős” helyek, ahol a napsütéses délutánokon vagy a langyos estéken barátainkkal üldögélhetünk, iszogathatunk, vagy éppen játszhatunk, például csocsót. Legyenek akármilyen finomak is a helyen felszolgált sörök, bármely hely népszerűségét fel tudja dobni egy csocsóasztal, ami játékra csalogatja a vendégeket.

Csocsózni bárhol, bármikor lehet. Szerezd be te is ezt a kültéri csocsóasztalt, ami a grillsütőn túl, biztosan a kerti partik nélkülözhetetlen kelléke lesz.