FIZETÉSI MÓDOK

FIZETÉS KÉSZPÉNZZEL 

A megrendelést az áru átvételekor ki lehet fizetni készpénzzel a futárnak, valamint a szaküzletünkben személyes vásárlás esetén. 

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

A megrendelést lehetőség van bankkártyával fizetni a weboldalunkon, a szaküzletünkben, a futárszolgálatnak, valamint a legtöbb átvételi ponton. 
Szaküzletünkben, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák). American Express kártyát nem áll módunkban elfogadni!

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges, erről természetesen e-mailes értesítést fogunk küldeni a rendelés feldolgozása után. Amennyiben az internetes kártyás fizetés nem sikerül, a rendelést akkor is megkapjuk, és élő rendelés marad! Ilyen esetben kérjük, küldj e-mailt, vagy telefonálj. Lehetőség van a rendelést utánvéttel kiküldeni vagy törölteti és újat leadni, amit bankkártyával újra megpróbálhatsz kifizetni.
Bankkártyával csak olyan terméket lehet kifizetni, ami raktáron van! 

FIZETÉS Utánvéttel

A csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával való fizetés a futárnak vagy a kiválasztott átvételi ponton.

FIZETÉS BANKI előre UTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki erőre utalással. A megrendelés feldolgozását követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszámunk, utalandó összeg stb… (A közlemény rovatba az előlegbekérő számát kérjük beírni). A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges (1-2 munkanap is lehet az utalást követően), melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

Webes ügyfélszolgálat(darts, biliárd, póker, csocsó)

Szaküzlet és bemutatótermünk: