Webes ügyfélszolgálat: +36-20/982-9168

Kártya Theory 11 NoMad

Cikkszám: MAN-TH-NOM


3.950 Ft

Készlet információ
Központban:
0 db
Boltban:
0 db

Készítette: gamecenter.hu A Theory11 a luxus megjelenésű és minőségű designer kártyák legnagyobb gyártója. Az általuk tervezett paklik az Egyesült Államok legnagyobb...Olvass tovább »Részletek

Készítette: gamecenter.hu

A Theory11 a luxus megjelenésű és minőségű designer kártyák legnagyobb gyártója. Az általuk tervezett paklik az Egyesült Államok legnagyobb kártya gyárában, a United States Playing Card Company gépein készülnek magas minőségű alapanyagok felhasználásával.

A theory11 luxus kategóriájú elegáns paklija, amely a New York-i NoMad Hotellel együttműködve készült. A 19. században a New York-i NoMad városrész volt a korszak hírességeinek találkozóhelye - Oscar Wilde-tól Charles Dickensen, Mark Twainen át Nikola Tesláig. Ez a közeg inspirálta a kártya készítőit. Az eredmény a szépség és az elegancia csodálatos keveréke lett. A dombornyomott doboz arany és fekete fóliával van bevonva, belső felülete aranyszínű NoMad logókkal díszített. A kártya mintáját a NoMad Hotel építészeti elemei inspirálták.

 

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Lapok száma: 52 (+ 2 joker)

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal (linen finish)

Csomagolás: A kártyalapok elegáns mintájú kiváló minőségű dombornyomott papírdobozban kaptak helyet, a papírdoboz bontatlan, záró matricával (zárjeggyel) leragasztott. Külső borításként a doboz nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva.

Készítette: gamecenter.hu