Ügyfélszolgálat: +36-20/982-9168

Számolás

2018-02-28 00:00:00


Dartsőrültek!!

Mai blog bejegyzésünket leginkább azok fogják értékelni, akik legalább annyira nem szeretnek számolni, mint amennyire imádják ezt a sportot. A számolás minden kezdő dartsos számára kicsit misztikus és sokan tartanak tőle. Nagyon sok harcossal találkoztam, akik elmondták, hogy azért nem jártak az elején versenyekre, mert nagyon féltek ettől az üzemmódtól. Pedig viszonylag hamar bele lehet rázódni és az a tapasztalat, hogy a rutinosabb játékosok sokat segítenek a kezdeteknél. Tehát ez a félelem ne legyen úrrá senkin és ne akadályozza a versenyzésben. Viszont a modern kor vívmányai ebbe a sportba is begyűrűztek, ami mindenképpen üdvösnek mondható. Napjainkban egyre több gyártó készít olyan eszközöket, melyek használatakor már egy erre megírt applikáció segítségével a telefonunkon vagy tabletunkon tudjuk követni a dobások pontértékét, a táblának saját kijelzője nincs is!

Itt van rögtön a Unicorn SmartBoardja, ami egy zseniális történet. Anno sokan próbálkoztak, hogy miként lehet egy steel táblára olyan fejlesztést eszközölni, amely gyakorlatilag számol helyettünk. Nos a Unicorn most egy olyan steel!!! táblát és app-ot fejlesztett ki, ami erre tökéletesen alkalmas. A műszaki részletekkel nem untatnálak Titeket de érdemes utána nézni ennek a perfekt találmánynak. Ok, nem a legolcsóbb, de akinek tényleg nyűg az állandó számolás, annak egy nagyszerű megoldás.

No és a legújabb fejlesztés pedig az úgy nevezett otthoni elektronikus táblák frontján is már megtalálható elérhető áron.

 

Az alábbi kisvideóban, attól eltekintve, hogy a hölgy bemutatja a tökéletesen hibás fordított alapállást, amire már egy kezdő dartsos is gondterhelten cicceg...

Nos ettől függetlenül egy kiváló találmányt leshetünk meg, amely maximálisan kényelmessé és gördülékennyé teheti a dobálást otthon a barátokkal.

Szóval 100 szónak is egy a vége. Megérkeztünk a 21-ik századba és mind amellett, hogy azért a komoly dartsos mindig is fejben fog számolni a meccsein, azért jó tudni, hogy ilyen lehetőségek is vannak a tarsolyban.