Webáruház ügyfélszolgálat: +36209829168

vagy +36205949127 (hétköznap 9-17 óra között hívható)


Szaküzlet+36203295840 
( Hétköznap 9-18 óra, szombaton 9-14 óra között hívható)

 

Szűrés

Biliárdasztal

Biliárdasztal

A biliárd asztalokat három főbb kategóriába sorolhatjuk, pool, snooker és a karambol. A snooker asztalok jellemzően 9'; 10'; 12' méretben készülnek. A karambol asztalokat is méretük szerint különböztetjük meg, ezeket a karambol asztaloknál írjuk le.

A pool asztalok négy kategóriába sorolhatók bár ezek a kategóriák nem határolódnak el élesen egymástól:
- játék biliárd asztalok
- otthoni biliárd asztalok
- üzemeltetésre, klubokba szánt érmés, zsetonos biliárd asztalok
- verseny biliárd asztalok
Játék biliárd asztalról beszélhetünk 4',5',6' méretig. Egyszerűbb, olcsóbb anyagokból és kiegészítőkkel készül a biliárd játékkal ismerkedők - főként fiatalok, gyermekek részére.
Otthoni biliárd asztal lehet a játék biliárd asztal is, de itt már megtaláljuk a 7', 8', 9', méretű pala-lapos komolyabb biliárd asztalokat is.
Üzemeltetésre használható biliárd asztalok, amelyek pénzérmével vagy zsetonnal működnek, 6', 7', 8'méretben.
A nemzetközi szabályok feltételeit ( meghatározott lyuk méret, fal magasság stb.) teljesítő biliárd asztalokat nevezhetjük verseny asztaloknak, amelyek mérete kizárólag 9' lehet. Ezeket az asztalokat találjuk meg a legtöbb biliárdszalonban. A biliárd asztalok mérete az angolszász "lábban" van megadva. 1 láb = 30,48cm.
Az egyszerűbb, olcsóbb biliárd asztalok játékfelülete fából készül, úgynevezett falapos, a komolyabb biliárd asztalok játékfelülete viszont palakőből készül.
A palaköves biliárd asztalok ára jellemzően nem tartalmazza a posztó és egyéb kiegészítők árát valamint a szállítási és szerelési költséget, de ezeket a termék leírásban feltüntetjük. A szállítási költségre és szerelés árára jellemzően a szállítási cím és helyszín ismeretében tudunk egyedi ajánlatot adni.