Webáruház ügyfélszolgálat: +36209829168

vagy +36205949127 (hétköznap 9-17 óra között hívható)


Szaküzlet+36203295840 
( Hétköznap 9-18 óra, szombaton 9-14 óra között hívható)

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
299 Ft - 89 900 Ft
Súly
Darts nyíl típusa
Gyártó darts
Anyaga darts
Menet típusa darts hegy
Dart test színe
Dart test átmérője mm-ben
Játékos nevével ellátott termék
Dart test hossza mm-ben

Darts nyíl

1732termék 124
1732termék 124

Darts nyíl:

Minden szett 3 db dart nyilat tartalmaz, ennyi kell egyszerre egy játékosnak. Kezdő játékosoknak érdemesebb olcsóbb, alap felszerlést vásárolni, brass, azaz réz testű nyilakat, majd tapasztalatot szerezve kiválasztani az dobó stílusának megfelelő súlyozású darts nyilat. A nyilak teste rézből, acélból vagy wolframból készül. Minél jobb minőségű egy szett, annál nagyobb fajsúlyú anyagból készül, ami nehezebben kopik, jobban száll és az azonos súly mellett kisebb térfogatú, jellemzően vékonyabb nyilakat kisebb területre lehet dobni, több elfér belőlük a bullban vagy a triplákban. A minőségi nyilak kevésbé kopnak, lassabban veszítenek súlyukból, recézésükből. 

A soft, azaz műanyag hegyű nyilak elektromos táblákhoz valók. Cserélhető a hegyük, becsavarozható fém heggyel hagyományos táblákra is lehet velük dobni. A kisebb otthoni fali táblákra könnyebb, maximum 16 grammos nyilak használhatók, a kocsmai, érmés gépkre pedig legfeljebb 20 grammos nyilakkal lehet dobni. A hagyományos táblákra a súlyhatár 50 gramm, de már a 30 gramm feletti nyilak is ritkák. A legnépszerűbbek a 21-24 gramm közötti nyilak.

Kialakításra az egyenes nyilak a legnépszerűbbek, de léteznek orrnehéz, torpedó alakú és egyéb más kialakítású nyilak is, hogy mindenki a neki megfelelőt tudja kiválasztani, annak függvényében, hogy hány ujjal és hol fogja a nyíl testét. Ha valakinek csúszik, izzad a keze érdemes recésebb szettet választani, amiből szintén számtalan különböző kialakítású van. ( gyűrűs, pixeles, cápa fogazatú nagyon recés, stb.) De édemes lehet a kialakított fogással rendelkező nyilakat is kipróbálni.  

A nyilaknak a teste adja a készlet értékét, ezt érdemes nézni, hogy megfelelő legyen. A többi alkatrész cserélhető és a hatalmas kínálat miatt nagyon könnyű egyedivé tenni a nyilat egy új toll, szár, stb, használatával.

 Boltunkban a wolframos darts szettek nyitvatartási időben kipróbálhatók, megfoghatók, a kollégák szívesen segítenek a nyilak és a kiegészítők kiválasztásában. Ha pedig ez nem megoldható, de szeretnél egy igazán jó nyilat és nem tudsz dönteni amíg magad nem fogtad a kezedben? Rendeld meg, PRÓBÁLD KI A FOGÁSÁT, s ha mégsem úgy áll kézre ahogy szeretnéd, a számlázástól számított 14 napon belül visszaküldheted és választhatsz. Csak annyit kérünk: a csomagolásra, a szárakra és tollakra vigyázz, a nyilakat ne egy szektorba dobd, ne koccanjanak egymáshoz, ne essenek le a földre lehetőseg szerint, mert csak akkor tudjuk visszavenni, ha sértetlenek! Amennyiben a nyíl teste vagy a kiegészítők sérültek, a sérülés mértékének megfelelő arányban használati díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.