Webáruház ügyfélszolgálat: +36209829168

vagy +36205949127 (hétköznap 9-17 óra között hívható)

 


Szaküzlet+36203295840 

( Hétköznap 9-18 óra, szombaton 9-14 óra között hívható)

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
Gyártó darts
Anyaga darts
Vastagság micronban
Szín darts kiegészítők
Toll formája
Szár hossza
Condor szár hossza
Játékos nevével ellátott termék
Condor toll mérete
Multi-Pack

Darts toll

1090termék 124
1090termék 124

Darts toll

A dart nyilaknál 4 részt különbözetünk meg, még ha esetleg nem is lehet őket 4 részre szétszedni,
( pl. a steel dartok hegyét nem lehet lecsavarni) Sorrendben hegy, test, szár és toll. A toll dart nyíl hátsó része ami a nyilat a levegőben tartja és a dobás ívét nagyban megszabja. Sokféle alakkal gyártanak tollakat, a megfelelő alak kiválasztását a nyíl súlya, hossza és a dobásstílusunk szabja meg. Több fajta típus szerepel szinte minden gyártó kínálatában, és az alazatok száma is egyre nő, egyre több féle méretű és minőségű toll közül válogathatunk. A legnépszeerűbbek a Standard azaz széles tollak a slim azaz a keskeny tollak, és a pear azaz csepp alakú tollak. Ezek is felületükben, szélességükben eltérnek, de a hosszuk azonos. 
A dart tollak anyaga lehet műanyag vagy textil, lehetnek vastagabbak, ( nehezebbek is, nem szakadnak olyan könnyen, de törnek) vagy vékonyabbak. ( gyorsabban szakadhatnak, viszont be engedik maguk mellé a másik nyilat, nem pattan le róluk olyan könnyen ha pont el találjuk a következő nyíllal) Nincsen rossz vagy jó toll általánosságban, nekünk megfelelő és nekünk nem megfelelő persze van! ( ez más nyíl használatával változhat, változik)
Érdemes többet is kipróbálni, hogy el lehessen dönteni minek melyik a legjobb. A tollak amik nem a szárral egybe öntött műanyag darabok, 3-as csomagolásban kerülnek forgalomba.

Egyre több gyártó kínatában lehet megtalálni a prémium toll és szár rendszereket, amik profi versenyzők álltal lettek kifejlesztve, ezálltal optimálisabbak a repülési tulajdonságaik, mint az egyszerűbb társaiknak, tartósabbak és az alakjukat is jobban tartják, kevésbé deformálódnak, ezálltal eredényesebbek lehetünk, ha ilyen termékeket használunk. Ezek a prémium rendszerek az L-style, Cosmo, Target 8flight, Harrows Click és a Winmau Stealth tollak és szárak.