Webáruház ügyfélszolgálat: +36209829168

vagy +36205949127 (hétköznap 9-17 óra között hívható)

 


Szaküzlet+36203295840 

( Hétköznap 9-18 óra, szombaton 9-14 óra között hívható)

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
Gyártó darts
Anyaga darts
Egyéb darts kiegészítők
Vastagság micronban
Szín darts kiegészítők
Toll formája
Szár hossza
Játékos nevével ellátott termék
Multi-Pack

Darts toll

925termék 124
925termék 124

Darts toll

A dart nyilaknál 4 részt különbözetünk meg, még ha esetleg nem is lehet őket 4 részre szétszedni,
( pl. a steel dartok hegyét nem lehet lecsavarni) Sorrendben hegy, test, szár és toll. A toll dart nyíl hátsó része ami a nyilat a levegőben tartja és a dobás ívét nagyban megszabja. Sokféle alakkal gyártanak tollakat, a megfelelő alak kiválasztását a nyíl súlya, hossza és a dobásstílusunk szabja meg. Több fajta típus szerepel szinte minden gyártó kínálatában, és az alazatok száma is egyre nő, egyre több féle méretű és minőségű toll közül válogathatunk. A legnépszeerűbbek a Standard azaz széles tollak a slim azaz a keskeny tollak, és a pear azaz csepp alakú tollak. Ezek is felületükben, szélességükben eltérnek, de a hosszuk azonos. 
A dart tollak anyaga lehet műanyag vagy textil, lehetnek vastagabbak, ( nehezebbek is, nem szakadnak olyan könnyen, de törnek) vagy vékonyabbak. ( gyorsabban szakadhatnak, viszont be engedik maguk mellé a másik nyilat, nem pattan le róluk olyan könnyen ha pont el találjuk a következő nyíllal) Nincsen rossz vagy jó toll általánosságban, nekünk megfelelő és nekünk nem megfelelő persze van! ( ez más nyíl használatával változhat, változik)
Érdemes többet is kipróbálni, hogy el lehessen dönteni minek melyik a legjobb. A tollak amik nem a szárral egybe öntött műanyag darabok, 3-as csomagolásban kerülnek forgalomba.

Egyre több gyártó kínatában lehet megtalálni a prémium toll és szár rendszereket, amik profi versenyzők álltal lettek kifejlesztve, ezálltal optimálisabbak a repülési tulajdonságaik, mint az egyszerűbb társaiknak, tartósabbak és az alakjukat is jobban tartják, kevésbé deformálódnak, ezálltal eredényesebbek lehetünk, ha ilyen termékeket használunk. Ezek a prémium rendszerek az L-style, Cosmo, Target 8flight, Harrows Click és a Winmau Stealth tollak és szárak.